Teljesen Új Agilis Vonal

A TRUE eredetileg a TF korcsolya sorozatával kezdett el először széria korcsolyákat készíteni. A következő lépés természetesen a különböző korcsolyacsaládok készítése volt. Míg a TF inkább az erővonalra hagyatkozik, a Catalyst lesz a TRUE első agilitásra összpontosító széria sorozata (hasonlóan a Bauer Vaporhoz és a CCM Ribcorhoz). A TF-hez képest a korcsolyák könnyebb összetételűek, rugalmasabbak, nagyobb a mozgástartományuk és jobban előre hajlanak.

Neurofit+ & Fibershield

A TRUE-t és korcsolyáikat figyelemmel kísérők többsége ismeri a TRUE Shell és Axenic technológiákat. Ezek még mindig itt vannak, csak egy kicsit más formában - a TRUE korcsolya cipő most átállt a Neurofit+ kialakításra, amely a korábbi cipőtechnológiák kombinációja. A Neurofit+ egy darabból álló héjukat hőformázható anyagokkal ötvözi a szorosabb, személyre szabottabb illeszkedés érdekében.

Carv Toe-Cap

Az agilitás-alapú korcsolyavonalaknak könnyűnek és aerodinamikusnak kell lenniük az agresszívabb játékstílus fokozása érdekében. A Cat9-ben debütáló Carv toe cap pontosan így közelíti meg ezt a célt. Ez a toe cap élesebb élekkel, karcsúbb kialakítással és könnyebb anyaggal van felszerelve, amelyek mind támogatják a gyors átmeneteket és a szűk fordulatokat. Valamint egy darabból áll, ami erősebbé teszi.

Shift Max Pengetartó és Penge

Az intenzív kutatás és tesztelés során a TRUE eredetileg évekkel ezelőtt találta ki a Shift-tartót és az acélt az egyedi TF korcsolyákhoz és most a Shift Max minden eddiginél jobban visszatért a Cat9-ben. A Shift Max tartót nagyobb falvastagsággal szerelték fel, hogy megerősítsék a konstrukciót és növeljék a tartósságát. A kiváló minőségű 9CR rozsdamentes acélból készült pengével a Shift Max elit szintű siklást és gyors fordulást kínál.

A pengetartó és a penge alapszerkezetén kívül a Shift Max Bench Change technológiával is fel van szerelve. Ez az integráció egy kis kék kapcsolót tartalmaz a hátulján, ami még gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a korcsolyapengék cseréjét.

Hydrofoam Belső

Ez a TRUE saját nedvességelvezető bélése, amelyet úgy terveztek, hogy a lábad szárazon maradjon és egész meccsen frissnek érezd magad. Nincs rosszabb, mint vizes korcsolyával korcsolyázni - különösen, ha a korcsolyázási stílusodhoz gyors lábak használata tartozik -, ezért a TRUE gondoskodott arról, hogy csak a legjobb technológiával szerelje fel az új agility korcsolyacsaládot.

Személyre szabott illeszkedési rendszer (PFS)

Még ha a TRUE most már raktárkorcsolyákat is kínál, ez nem jelenti azt, hogy eltávolodnak az elveiktől. Továbbra is eltökélt szándékuk, hogy egyedi korcsolyaélményt kínáljanak, még széria korcsolyában is. A személyre szabott illeszkedési rendszer egy egyszerű, bár hatékony módja annak, hogy tökéletes illeszkedést érj el a korcsolyádban; ez magában foglalja a puhább párnázást és a speciális talpbetét elhelyezését a korcsolyán belül, így a lábad tökéletesen ülhet benne, amikor korcsolyázol, függetlenül attól, hogy alacsony, közepes vagy magas boltozatú lábad van. A rendszerre vonatkozó utasítások a talpbetéten láthatók.

Végső gondolatok

Azzal a lendülettel, amit a TRUE független gyártóként az elmúlt években elért, különösen a korcsolyaiparban, elkerülhetetlen volt, hogy egy második korcsolyacsalád elkészítésével bővítsék a hatókörüket. Lehetőségünk volt megnézni a prototípusokat és ennek a korcsolyának minden része - az új formától kezdve a kifinomult flexig a bakancsban és az ínvédőben - nagyon gyorsan megtetszett a munkatársainknak. A specifikáció és az irányvonal szilárd és elit, a grafika pedig király - határozottan nagyon izgatottak vagyunk.

1 / 3