TRUE PRO CUSTOM

Mi különbözteti meg a TRUE Pro Custom korcsolyát a többitől? 

A TRUE korcsolya hatalmas sikert aratott bemutatkozása során. Mi sem bizonyítja jobban, mint a több száz NHL, KHL és más profi ligák játékosai, akik ezt a korcsolyát használják. A következő tulajdonságai miatt vált ennyire népszerűvé:

Kényelem – A TRUE korcsolya kényelme páratlan a piacon. Minden korcsolya egy saját 3-D-s öntött láblenyomat minta alapján készül, ezzel érve el a maximális kényelemet. Azután, hogy a korcsolyát a megrendelő lábának tökéletes mintája alapján megépítették, következik az, ami egy újabb szintre emeli a korcsolyát. Magának a cipőnek a szerkezete szénszálakból és hőformázható polimerek sokaságából tevődik össze, aminek köszönhetően lábra melegítés után a korcsolya mérnöki precizitással illeszkedik a lábra. Ez a folyamat teszi lehetővé, hogy a sarkad pontosan a helyére kerüljön és minden lépésedből a lehető legtöbbet hozd ki. Sok játékosunk visszajelzése az, hogy úgy érzik, mintha egy zoknit húznának a lábukra. 

Teljesítő képesség – A rendkívül kényelmes, 1 darabból öntött cipő fokozza a korcsolyázási élményt. Kanyarodj hirtelen, fékezz nagyot, vagy csak lépj kettő gyorsat, a korcsolya rögtön alkalmazkodik a mozdulatodhoz. Az integrált Achilles védő is úgy van kialakítva, hogy a lehető legmagasabb flexibilitást és stabilitást biztosítsa számodra. 

Fokozott védelem – A korcsolyát repülőgépipari minőségű szénszálakból és polimerekből építik össze, ami bár igen könnyű, de mégis nagyon kemény és tartós. A TRUE korcsolya alap modellje erős és masszív, ennek ellenére sok profi játékos azt kéri, hogy építsenek be még egy plusz szénszálas réteget közvetlenül a korcsolyába. Ez a plusz réteg jobban lefedi a sérülékeny csontszerkezeteket a láb középső, oldalsó vagy mindkét oldalán. Mivel a korcsolyák egyediek, nem csak profi játékosoknak biztosítja a TRUE ezt a lehetőséget, hanem minden vásárlója számára. 


HOGYAN TUDOK RENDELNI?

1. Időpont foglalása

Foglalj időpontot a trueprocustom@jegvilaghockey.hu e-mail címen. 

Bejelentkezni az alábbi adatokkal tudsz: Név, telefonszám, foglalni kívánt időpont. 

Minden esetben a sikeres időpontfoglalásról visszaigazoló e-mailt küldünk! 

Időpont foglalás az alábbi időintervallumokban áll rendelkezésetekre:
H-P 16:30-20:00
Sz: 9:00-13:00

Kérjük, hogy az időpont foglalásod előtt 5 perccel érkezz meg. Csak így tudjuk fenntartani az időpontot számodra.

Amennyiben foglalásod mégis szeretnéd lemondani, azt a foglalt időpont előtt legkésőbb 1 órával teheted meg az alábbi elérhetőségek egyikén: +36 30 239 75 57 vagy trueprocustom@jegvilaghockey.hu 

2. Scan, adatok felvétele, személyre szabás

A TRUE szkennelési szoftver használatával mérjük le a lábadat üzletünkben, hogy létrehozzunk egy nagyon pontos, digitális 3D-s modellt. Ezzel a technológiával kiemelhetünk minden olyan problémát, amelyet a lábadon tapasztalhatsz. Olyat, mint például a sérülés okozta fájdalom, vagy az a pont, ahol egyszerűen más korcsolyák nem voltak kényelmesek. 

A rendelési folyamat részeként teljesen személyre szabhatod a korcsolyád színekkel, különböző nyelvtípusokkal, további lövés elleni védelemmel és egyedi hímzéssel.

Ezután küldjük el a szkennelés adataidat a megrendelő lappal együtt a TRUE mérnőkeinek, hogy korcsolyád kézzel készítsék el Kanadában a Te elképzeléseid alapján.

3. Fizetés 

CSAK ELŐRE FIZETÉS LEHETSÉGES! 

Mely történhet készpénzzel/bankkártyával üzletünkben, vagy utalással az alábbi bankszámla számra:
10918001-00000052-88180004  

Megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a rendeléskor kapott előlegbizonylat számát. 

4. Szállítás

A gyártási/szállítási idő a sikeres rendelés leadásától számított 4 héten belül. 


5. Garancia

https://www.true-hockey.com/warranty-information/custom-skates-warranty/

6. Árlista


Bármi egyéb kérés, kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésedre szeméyesen üzletünkben, vagy keress bennünket bizalommal valamelyik elérhetőségünk egyikén!