Az Én ajánlatom

Van egy vagy akár több termék is ami megfelelő számodra de sokallod az árát?

 

Tegyél ajánlatot és ha az általad megadott ár megfelelő számunkra is akkor máris nyertél!

 

Kérjük vedd figyelembe, hogy az ajánlatod a JégviláG általi elfogadásának időpontjában vásárlási kötelezettség áll be részedről, így a termék megvásárlására kötelezettséget vállalsz!

 

Az én ajánlatom promóció csak raktáron lévő termékekre érvényes, így csak azon termék(ek)re adj le ajánlatot amelyek melett a "van raktáron" felírat található.

 

Használd bátran a slider alatt található kereső ablakot bármely kulcsszóra, hogy a több ezer termék közül egyszerűbben válogathass!

 

Ha kiválasztottad a megfelelő terméket nincs más teendőd, mint a böngésszősávból kimásolni a termék linkjét és ajánlatod elkülddeni azenajanlatom@jegvilaghockey.hu emailcímre. Kérünk adj meg telefonos elérhetőséget is, hogy a lehető legkönnyebben kapcsolatba léphessünk Veled! A szállítási címről ne feledkezz meg!

 

Egy sablot is készítettünk, hogy megkönnyítsük a dolgod:

 

Kedves Jégvilág!

Ajánlatot teszek a következő termékre: (a termék linkje)

 

Ajánlati áram:                   Ft. (Bruttó)

 

szálítási címem:

 

Adataim

nevem:

 

Elérhetőségeim

telefonszám:

emailcím:

 

Ezennel tudomásulveszem, hogy az ajánlatom a JégviláG általi elfogadásának időpontjában vásárlási kötelezettségem áll be így a termék megvásárlására kötelezettséget vállalok!

 

Üdvözlettel,

 

Neved

 

Az általad megadott árat minden esetben bruttó fizetendő árnak tekintjük, mely nem tartalamazza a kiszállítás költségét, mely 50.000,- Ft-ig bruttó 1.590,- Ft, míg 50.001 Ft. felettt ingyenes.

 

Sikeres ajánlattételt kivánunk!